Leningen Vergelijken 2018! Zoekt u een lening?

VIABUY Prepaid Mastercard Goud - Beschrijving van schuldeiser

Type bedrijf

De VIABUY is een prepaid kaart en wij kunnen geen lening of krediet aanbieden. Wanneer u een VIABUY account met prepaid Mastercard aanvraagt, bedragen de éénmalig uitgiftekosten €69,90. Betalingen in vreemde valuta: 2.75%

De VIABUY Prepaid Mastercard werkt net als de prepaid mobiele telefoonkaarten. Waardeer eerst het gewenste prepaid bedrag op uw VIABUY Mastercard kaartrekening op en vervolgens, vergelijkbaar met een normale creditcard, kunt u overal waar Mastercard wordt geaccepteerd uw tegoed besteden. U besteedt alleen het beschikbare tegoed op uw kaart, zonder gebruik van een kredietlijn zoals met een gewone creditcard. Een debetstand van uw creditcard of rekening is aldus niet mogelijk – beheer zorgeloos uw geld.

Hierdoor zijn prepaid kaarten zoals de VIABUY Mastercard vrij van kredietwaardigheidscontroles. Dit betekent dat wij het Bureau Krediet Registratie geen krediet informatie vragen, voor het voltooien van uw bestelling. De VIABUY Prepaid Mastercard wordt ook niet geregistreerd bij het BKR. Uw creditcard aanvraag wordt verwerkt zonder kredietwaardigheidscontroles. Zelfs met een negatieve kredietwaardigheid, negatieve BKR-registratie, of een persoonlijk faillissement of beëdigde verklaring, kunt u een VIABUY Prepaid Mastercard kaart ontvangen. De VIABUY Prepaid Mastercard is niet afhankelijk van uw inkomen en u hebt geen loonstrookje nodig voor het controleren van uw kredietwaardigheid.

Uw VIABUY Prepaid Mastercard® kan met nationale of SEPA (Single Euro Payment Area) overschrijving kostenloos worden opgewaardeerd. U kunt kiezen tussen een veelheid aan opwaardeer methodes. Om uw kaart gratis op te waarderen via bankoverschrijving (in Euro) gebruik aub de IBAN gekoppeld aan uw persoonlijke kaart account. Voor onmiddellijk gebruik kunt u uw VIABUY prepaid Mastercard opwaarderen met SOFORT Banking, giropay, iDeal of EPS. Als u niet beschikt over een bankrekening en u wilt uw VIABUY kaartrekening opwaarderen, dan kunt u gebruik maken van de ruime keuze aan alternatieve betaalmethoden.

Openingstijden

Ma-Vr: 8AM tot 5PM

Aanvullende informatie

service.nl@viabuy.com

Andere aanbiedingen