Leningen Vergelijken 2018! Zoekt u een lening?

Beobank World Travel Mastercard - Beschrijving van schuldeiser

Type bedrijf

World Travel Mastercard:
- Miles cadeau bij elke aankoop
- 7 exclusieve verzekeringen
- Het eerste jaar 5.000 miles cadeau

Verzamel miles voor vlieg- en treintickets
Elke euro die u met uw kaart uitgeeft voor aankopen, levert u één mile op. U kunt de miles omzetten in vliegtickets naar de bestemming van uw keuze.

5.000 miles cadeau
U krijgt het eerste jaar 5.000 miles cadeau na de eerste aankoop met uw kaart.

Verzekeringen
Bij de Beobank World Travel Mastercard© hoort een exclusief verzekeringspakket: Reisannulatieverzekering, Internationale Reisbijstand, Verzekering reisongevallen, Verzekering vertraging en verlies van bagage, Verzekering vlucht- of internationale treinvertraging en gemiste aansluiting, Aankoopverzekering en een verzekering Verlengde garantie.

Wereldwijd aanvaard
Met de Beobank World Travel Mastercard© betaalt u in maar liefst 22 miljoen handelszaken en haalt u geld af aan 1 miljoen automaten.

Representatief voorbeeld

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 5.500 euro. Jaarlijks Kostenpercentage van 11,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 9,59%) met een jaarlijkse bijdrage van 50 euro.

Max JPK 11.49%

Wettelijk adres

Beobank NV/SA
Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel

Aanvullende informatie

02 626 50 50

Andere aanbiedingen


Kredietkaart Mastercard Gold
Bijdrage
€5
JKP
11.50 %
Minimale leeftijd
18 jaar
Kredietverlening
Uitstekend
Online toepassing
Representatief voorbeeld: Voor een kredietopening van €5.001 is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 4,2% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 11,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van €5 voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 11,28%.

Kredietkaart Mastercard
Bijdrage
€5
JKP
12.50 %
Minimale leeftijd
18 jaar
Kredietverlening
Uitstekend
Online toepassing
Representatief voorbeeld: Voor een kredietopening van €2.500 is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 5,6% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 12,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van €5 voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 12,07%.

Maestro betaalkaart
Bijdrage
€0
JKP
12.50 %
Minimale leeftijd
18 jaar
Kredietverlening
Goed
Online toepassing
Vertegenwoordiger voorbeeld: Kredietopening van onbepaalde duur van 2.500 EUR. Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 12,50% (vaste jaarlijkse debetrente = 9,86%, maandelijkse kaartkosten in geval van gebruik van de kaart = 0,20% van het verschuldigd blijvend kapitaal op krediet en inbegrepen in het JKP).
We use cookies in order to provide you the best and most relevant experience and optimize our website functionality. By using our website, you agree to our use of cookies. Read more