Leningen Vergelijken 2018! Zoekt u een lening?

Beobank Neckermann World Mastercard - Beschrijving van schuldeiser

Type bedrijf

Neckermann World Mastercard:
- Tot 250 euro korting per jaar op uw volgende Neckermann vakantie
- Elk jaar 5 euro cadeau
- 4 exclusieve verzekeringen

Krijg korting bij Neckermann
Elke euro die u met uw kaart uitgeeft bij Neckermann in België, levert u 1 Neckermann punt op. Op al uw andere aankopen (in de supermarkt, parkeertickets, op restaurant, aankopen op internet,…) die u elders betaalt met uw kaart – zowel in België als in het buitenland – krijgt u per 2 euro uitgegeven 1 Neckermann punt. 2.500 Neckermann punten geven recht op 25 euro korting op uw volgende Neckermann vakantie.

5 euro cadeau elk jaar
U krijgt elk jaar 5 euro cadeau zolang u de kaart gebruikt.

Veiligheid
Bij de Beobank Neckermann World Mastercard© hoort een exclusief verzekeringspakket: Aankoopverzekering, Beste prijs, Verlengde garantie en Bescherming van geldafhalingen. U kunt ook kiezen voor de verzekering Kredietbeschermingsplan.

Wereldwijd aanvaard
Met de Beobank Neckermann World Mastercard© betaalt u in maar liefst 22 miljoen handelszaken en haalt u geld af aan 1 miljoen automaten.

Flexibel
U hebt een kredietopening4 van bijvoorbeeld 3.000 euro die u op eigen tempo gebruikt en weer aanvult. Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.

Representatief voorbeeld

kredietopening van onbepaalde duur van €3.000. Jaarlijks Kostenpercentage van 12.49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12.13%) met een jaarlijkse bijdrage van €5.

Max JPK 12.49%

Wettelijk adres

Beobank NV/SA
Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel

Aanvullende informatie

02 626 50 50

Andere aanbiedingen


Kredietkaart Mastercard Gold
Bijdrage
€5
JKP
11.50 %
Minimale leeftijd
18 jaar
Kredietverlening
Uitstekend
Online toepassing
Representatief voorbeeld: Voor een kredietopening van €5.001 is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 4,2% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 11,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van €5 voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 11,28%.

Kredietkaart Mastercard
Bijdrage
€5
JKP
12.50 %
Minimale leeftijd
18 jaar
Kredietverlening
Uitstekend
Online toepassing
Representatief voorbeeld: Voor een kredietopening van €2.500 is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 5,6% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 12,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van €5 voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 12,07%.

Maestro betaalkaart
Bijdrage
€0
JKP
12.50 %
Minimale leeftijd
18 jaar
Kredietverlening
Goed
Online toepassing
Vertegenwoordiger voorbeeld: Kredietopening van onbepaalde duur van 2.500 EUR. Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 12,50% (vaste jaarlijkse debetrente = 9,86%, maandelijkse kaartkosten in geval van gebruik van de kaart = 0,20% van het verschuldigd blijvend kapitaal op krediet en inbegrepen in het JKP).
We use cookies in order to provide you the best and most relevant experience and optimize our website functionality. By using our website, you agree to our use of cookies. Read more