Leningen Vergelijken 2018! Zoekt u een lening?

Beschrijving van schuldeiser

Type bedrijf

Cofidis is de marktleider in krediet- en verzekeringsoplossingen voor particulieren. Cofidis biedt en beheert eenvoudige en flexibele financiële diensten die aangepast zijn aan de behoeften en specifieke situatie van elke klant.

Mastercard® by Cofidis:
- Geldopnames zonder kosten in België en het buitenland
- Terugbetalingen volgens uw eigen ritme
- Een bijdrage van 5 euro per jaar

Representatief voorbeeld

Voor een kredietopening van €2.500 is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 5,6% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 12,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van €5 voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 12,07%.

De voordelen

  • - Geldopnames zonder kosten. Neem geld zonder kosten op bij eender welke automaat in België en het buitenland. Een echt voordeel in vergelijking met andere kredietkaarten!
  • - Terugbetalingen volgens uw eigen ritme. Indien u dat wenst, kunt u uw krediet gedeeltelijk of volledig terugbetalen.
  • - Een jaarlijkse bijdrage van slechts 5 euro. De kaart kost u slechts 5 euro per jaar. Een van de laagste bijdragen op de markt!
  • - Aanvaard bij alle handelaars van het Mastercard-netwerk. Zowel in België als in het buitenland betaalt u er al uw aankopen mee in de meeste winkels, bij grote ketens, op restaurant, in het tankstation, maar ook in onlinewinkels en op het internet.
  • - Een veilig betaalmiddel. Dankzij uw geheime code zijn al uw verrichtingen volkomen veilig. Met de 3D Secure- technologie op uw kaart geniet u van extra veiligheid tijdens uw onlineaankopen.
  • - Uw kredietkaart in alle autonomie beheren. Volg uw uitgaven van dag tot dag en krijg rechtstreeks toegang tot uw gepersonaliseerde diensten vanuit uw online Klantenzone of via de mobiele app van Cofidis.
  • - Contactloos betalen. Een handig betaalmiddel voor uw kleine dagelijkse uitgaven.

Openingstijden

Ma-Vr 8:00 - 20:00
Za 9:00 - 17:00

Wettelijk adres

Chaussée de Lille, 422A te 7501 Orcq

Aanvullende informatie

Telefoon: 078 / 050.191

Andere aanbiedingen


Kredietkaart Mastercard Gold
Bijdrage
€5
JKP
11.50 %
Minimale leeftijd
18 jaar
Kredietverlening
Uitstekend
Online toepassing
Representatief voorbeeld: Voor een kredietopening van €5.001 is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 4,2% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 11,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van €5 voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 11,28%.

Kredietkaart Mastercard
Bijdrage
€5
JKP
12.50 %
Minimale leeftijd
18 jaar
Kredietverlening
Uitstekend
Online toepassing
Representatief voorbeeld: Voor een kredietopening van €2.500 is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 5,6% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 12,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van €5 voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 12,07%.

Maestro betaalkaart
Bijdrage
€0
JKP
12.50 %
Minimale leeftijd
18 jaar
Kredietverlening
Goed
Online toepassing
Vertegenwoordiger voorbeeld: Kredietopening van onbepaalde duur van 2.500 EUR. Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 12,50% (vaste jaarlijkse debetrente = 9,86%, maandelijkse kaartkosten in geval van gebruik van de kaart = 0,20% van het verschuldigd blijvend kapitaal op krediet en inbegrepen in het JKP).
We use cookies in order to provide you the best and most relevant experience and optimize our website functionality. By using our website, you agree to our use of cookies. Read more