Moneyguru24

Over ons

MoneyGuru24 geeft advies door middel van het vergelijken van retail banking en financiële producten, van persoonlijke leningen en creditcards tot hypotheekleningen, consolidatie leningen en meer. MoneyGuru24’s vergelijk service is volledig gratis en beschikbaar voor consumenten in meer dan 30 landen. We helpen u met het vergelijken van honderden leenproducten van verschillende aanbieders over de hele wereld, en we zijn dagelijks bezig met het uitbreiden van onze services.

We begrijpen dat bank- en leenproducten erg complex en moeilijk te begrijpen kunnen zijn, daarom kun je op de MoneyGuru24 website niet alleen financiële producten vergelijken, maar ook bruikbare informatie en gidsen over consumentenbescherming, informatie over financiële en leenproducten, en meer. Bijvoorbeeld:

MoneyGuru24 helpt trots mensen om beter geïnformeerd te zijn over financiële producten, om zo slimmere financiële beslissingen te maken.

Om de vergelijkingsservice van MoneyGuru24 te gebruiken, bent u niet verplicht om persoonlijke data op te geven - registratie is niet verplicht.

MoneyGuru24 is ook een vertrouwde partner van een groot aantal financiële instituties, aangesloten netwerken en marketingbureau’s over de hele wereld. Bij MoneyGuru24 staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingsopties. Als u met ons hierover wilt spreken, kijk dan hier voor meer informatie.

MoneyGuru24 is geen bank, kredietverstrekker, broker of verstrekker van producten. MoneyGuru24 is geen onderdeel van een financiële institutie, maar is een onafhankelijk bedrijf van particuliere aandeelhouders. Alle informatie op MoneyGuru24 is algemeen en informatief. Al verslaat MoneyGuru24 een groot aantal leenproducten en aanbieders, denk eraan dat dit niet de enige opties zijn die beschikbaar zijn op de markt, en dat dit daardoor niet de beste fit zou hoeven zijn. We nemen uw persoonlijke omstandigheden en financiële situatie niet in acht, en we bevelen geen specifieke producten aan. Als u een leenproduct wilt bestellen via de MoneyGuru24 website, handelt u dit direct af met de aanbieder en niet met MoneyGuru24. Het is aanbevolen om alle relevante documentatie van de aanbieder te lezen, voordat u een financieel product accepteert.

 

Bedrijfsinformatie

MoneyGuru24.com is onderdeel van MoneyGuru SIA.

Wij zijn gevestigd op
Calispurva straat 27, Balozi,
Latvia, LV-2128

MoneyGuru SIA (reg. no. 41503072001) staat ingeschreven bij The Register of Enterprises of the Republic of Latvia (RE). ‘Het RE is een rechtspersoon die onder de supervisie van het Ministerie van Justitie en haar activiteiten zijn gereguleerd door de wet van ‘The Register of Enterprises of the Republic of Latvia’, de Reguleringen van het RE zijn goedgekeurd door het Kabinet van Ministers en andere regulerende besluiten.’

 

MoneyGuru SIA, Address: Cālīšpurva street 27, Baloži, Latvia, LV-2128
Registration number: 41503072001 Bank: Swedbank AS, E-mail: partner@moneyguru24.com
Copyright © MoneyGuru 2012-2024. All rights reserved.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.